avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obținere aviz DSP - cod caen 8690
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obținere aviz DSP - cod caen 8690

Bună ziua,

Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. consiliere nutrițională și 2. hidrocolonoterapia.
Am întâmpinat probleme cu obținerea autorizației DSP, aceștia susținând că am nevoie ca în cadrul firmei să fie angajat un medic deși procedura de hidrocolonoterapie va fi efectuată de către un asistent medical ce este deja angajat. Rolul medicului spun ei, este să recomande această terapie.
Întrebarea mea este dacă are sens această afirmație, ținând cont de faptul că și cabinetele de fizioterapie sau kinetoterapie funcționează sub același cod caen și nu au nevoie de medic în cadrul acestora pentru a obține autorizația.
Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: CMadalina-Elena , utilizator 13:48, 10 Noiembrie 2022
Daca doriti aviz/ autorizatie de la DSP va trebui sa va conformati. Activitatile de fizioterapie, kinetoterapie, hidrocolonoterapie au fiecare particularitatilor lor specifice.
Puteti incheia un contract de colaborare sau cu timp partial cu un medic.
Buna ziua, si eu am aceeasi speta, ati obtinut vreun raspuns de la Dsp? Tinand cont ca procedura de hidrocolonoterapie este procedura de intretinere corporala de ce este nevoie de medic? Multumesc
Bună ziua,
Am încheiat până la urmă un contract de colaborare cu un medic, deși în medicină nu există această ramură de hidrocolonoterapie - prin urmare nici specialist pentru terapie. Dacă dvs aveți codul caen 9604, cel pentru activități de întreținere corporală nu aveți nevoie de DSP. Eu având codul 8690 ( obligatoriu pentru cabinete de medicină complementară conform UPMCA) trebuie să obțin autorizația de la aceștia, chiar dacă codul 8690 înseamnă activități referitoare la sănătatea umană care NU sunt efectuate de către medici sau în spitale. Recomandarea mea este să activați cu 9604, altfel bătăile de cap sunt enorme .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii kinetoterapie (metode complementare) în cadrul unui ong. Elenadoro Elenadoro Servicii kinetoterapie (metode complementare) în cadrul unui ONG pentru autism (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)
Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie. Siabella Siabella Buna ziua. Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie si doresc să deschid un cabinet conform cod CAEN 8690 ( PFA sau SRL ).Intenționez să dotez ... (vezi toată discuția)