avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca într-o familie in care părinții se cearta, se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca într-o familie in care părinții se cearta, se se bat și copii asista ...

Buna seara daca Intr o familie in care părinții se cearta se bat și copii asista la acestea ce poate face o bunica care vrea sa le fie bine copilașilor..îi poate lua și crește ea ? Un sfat va roy
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 07:29, 20 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate apela la telefonul copilului, 119 și poate face o serie de demersuri judiciare pentru remedierea situației (plângere penala, sesizare dgaspc, instanta de judecata, etc). Probabil va fi nevoie și de sprijin psihologic, inafara de cel juridic. Fiind o situație de familie, situația e destul de delicată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintarea cu moartea!! in familie!! alexavv08 alexavv08 Buna ziua! As vrea sa stiu daca merg sa depun o plangere la politie pentru amenintare cu moartea in familie, politia, respectiv procuratura, vor lua masuri ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Mailo15 Mailo15 Buna seara. Ma numesc Ioana si am 15 ani. Locuiesc cu bunica si cu un unchi de al meu de mic copil deoarece mama s-a recasatorit si si-a intemeiat o familie ... (vezi toată discuția)
Parinte care si-a abandonat copiii balasu balasu Buna ziua. Am si eu o situatie care mi se pare fara iesire. Sora mea, cu ceva ciocniri cu protectia copilului in trecut, a plecat de cel putin 7 luni de langa ... (vezi toată discuția)