avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mă poate concedia angajatorul în perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mă poate concedia angajatorul în perioada suspendării CIM ...

Mă poate concedia angajatorul în perioada suspendării CIM pentru studii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 20 Noiembrie 2025
In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata Daliborka Daliborka Buna sara in cauzl in care un angajat are cerere pt concediu fara plata in perioada 01.02.17-28.02.17, incetarea suspendarii in Revisal se face cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata inseamna suspendare cim? andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, daca angajatul a solicitat un concediu fara plata de 20 zile lucratoare pt studii si i l-am aprobat trebuie inregsitrat in revisal ca ... (vezi toată discuția)