Am pierdut casa! noi moștenitorii a 1/3 din bun imobil! Casa părintească din străbunici spre bunici ,în 84 mor și bunicii ,se face o succesiune doar pe casa ca terenurile agricole erau în CAP ,copii bunicilor 2 frați sau o soră /masa succesorală doar casa părintească ! 1/2 frate 1 și 1/2 frate 2 ,sora renunță prin cerere expresă notar! Frate 1 - nu are copii și nici căsătorit ,frate 2 are 3 copii ! Fratele 2 moare în 89 și fratele 1 în 99 ! Un contract de cumpărare a părții de 1/2 din casa părintească făcut în 90 de către fratele 1 unde cumpără de la tutela copiilor moșteniri fără instanță de tutela .se face succesiunea 2005 după bunici terenuri unde se include și casa dar mătușa ascunde și nu aduce la dosarul actul de moștenitor din 84!copii avea 17 ani /18 și peste 24 …vin să semneze să nu știu exact ce semnează !nu există testament/bunicul dispare ca nume in dosar !din 2010 e vândută unui terț!mai avem șanse să recuperăm casa ?
Sa recuperatii in natura casa nu mai aveti nici o sansa.
Nu am inteles dvs cine sunteti in aceasta poveste. Unul dintre copiii fratelui 2?
Trebuie sa luati legatura cu un avocat caruia sa ii prezentati situatia concreta si care mai apoi poate face demersurile necesare pentru a clarifica ce acte exista, cand au fost facute, cine a semnat si ce ca mai apoi sa va spuna daca exista posibilitatea de a primi despagubiri de la vinovati (daca e cazul).
In orice caz, acest demers nu va fi scurt, nici ieftin, iar reusita nu v-o poate garanta nimeni.