avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se obține o adeverință de rol
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se obține o adeverință de rol

Bună ziua ! Aș dori să aflu cum se obține o adeverință de rol? Cu mulțumiri anticipate.
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 20 Noiembrie 2025
Este un document eliberat de primărie care atestă informații din Registrul Agricol sau Registrul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere punct de lucru - adeverinta de rol agricol lulu_79 lulu_79 As dori sa aflu o parere autorizata in legatura cu posibilitatea ca la inregistrarea unui contract de inchiriere intre o pers fizica si una juridica ca ... (vezi toată discuția)
Documentatia cadastrala baranyaizsuzsa baranyaizsuzsa Buna ziua! Una din actele necesare la o tranzactie este Documentatia Cadastrala si Intabularea.Intrebarea mea este daca aceasta este necesara doar in cazul ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă un teren a fost vândut? MadalinaET MadalinaET Buna ziua, de curând am fost la primărie pentru a ma interesa de pământul agricol al bunicii mele pe care dorim sa îl vindem și am descoperit ca bunicul ... (vezi toată discuția)