avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua , am o intrebare pentru Dumneavoastră , de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua , am o intrebare pentru Dumneavoastră , de 2 zile ...

Bună ziua , am o intrebare pentru Dumneavoastră , de 2 zile a intrat un pui de pisică in curte la mine , i-am dat de mancare a doua zi a prins un soricel si a venit si in urmatoarea zi , am prins drăgan de ea si am avut o atractie foarte mare , a treia zi Mama a chemat pe cineva din sat fară suflet ca sa o ducă de acasa , a Patra zi am gasito pe un gard spanzurată cu o ată , am facut poze si Video si am Plans de milă, vroiam sa II fac pasaport si sa o duc in Germania ,Cum sa Procedez ? Vreau ca cel care a executato sa fie pedepsit conform legii pentru schinjuirea animalului , Cum sa Procedez ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua , am o intrebare pentru dumneavoastră , de 2 zile ... Florin1490 Florin1490 Bună ziua , am o intrebare pentru Dumneavoastră , de 2 zile a intrat un pui de pisică in curte la mine , i-am dat de mancare a doua zi a prins un soricel si ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal / eliberare zona de pisici DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Am si eu o problema. Am niste vecini care si-au lasat libere pisicile ce initial le tineau in casa. Acestea atrag la randul lor alte pisici. Casele ... (vezi toată discuția)
Pisici in fizica SC QCERT SRL SC QCERT SRL Legea inerţiei pisicilor - O pisica in repaus tinde sa romana in repaus daca nu se acţionează asupra ei cu o anumita forţa - cum ar fi deschiderea unei ... (vezi toată discuția)