avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pentru eliberarea de documente in format electronic ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pentru eliberarea de documente in format electronic ...

Bună ziua.

Pentru eliberarea de documente in format electronic solicitate in baza legii 544/2001 se pot solicita bani?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 16:10, 20 Noiembrie 2025
Potrivit legii, costul serviciilor de copiere este suportat de către solicitant. Deci accesul la documente este gratuit, dar dacă doriți copii xerox pe hartie, se achita contravaloarea lor. În format electronic pe email în mod normal ar trebui sa fie gratuite
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2025
SCA IONESCU & NOVAC, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public s_vter s_vter Buna ziua, Prevederile art. 9 din Legea nr. 544/2001 sunt \\\" in cazul în care solicitarea de informaţii implică realizarea de copii de pe documentele ... (vezi toată discuția)
Pot sa cer inspectiei judiciare sa puna la dispozitie actele verificate?? aidu aidu Am facut sesizare la IJ privind abateri disciplinare savarsite de un judecator - intre care vreau sa ma refer la fraudarea sistemului de repartizare aleatoare ... (vezi toată discuția)
Primaria nu mi-a comunicat nici un raspuns dupa aproape o luna de la sesizarea facuta catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema : In 29 septembrie am trimis o sesizare electronica catre Primaria [Editat] si catre ... (vezi toată discuția)