avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata avans contract achizitie.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata avans contract achizitie.

Buna ziua.

Plata avans contract achizitie.

Sunt in urmatoarea situatie.
Lucrez intro institutie de stat, urmeaza sa derulez o procedura simplificata in doua etape pentru o achizitionarea unui sistem hardware, de o configuratie speciala a carui termen estimat de livrare este dat de potentialiii furnizori la cca 40-60 de zile.
In cazul in care pot incheia procedura pana la 25.12 si se va semna contractul conducerea imi cere sa introduc in caietul de sarcini ca garantia de buna executie sa fie de 100% pentru a putea plati in cadrul exercitiului financiar curent fara a face receptia.
Va rog un punct de vedere in legatura cu plata in avans.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna seara, in decembrie 2020 am fost la o firma importatoare ... ionita aurel ionita aurel Buna seara, In decembrie 2020 am fost la o firma importatoare de usi interioare din Bucuresti ptr a vedea si achizitiona usi. Am stabilit modelul si ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile mmihut mmihut Buna ziua, care sunt inregistrarile uzuale (eventual chiar simplificate, daca exista) pentru un mijloc fix - cladire, executat in regie proprie . (vezi toată discuția)