avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua,am avut un abonament la Vodafone,care a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua,am avut un abonament la Vodafone,care a expirat și ...

Bună ziua,am avut un abonament la Vodafone,care a expirat și m am portat la altă rețea,dar am primit o ultimă factură in care apare :"alte taxe și ajustări", știți ce este aceasta?I am contactat și nu mă pot lămuri,este greu să reușesc să obțin desfășurătorul să înțeleg factura! Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila DobrinoiuAndreea DobrinoiuAndreea Tatal meu a avut un abonament la o retea de telefonie mobila pe o perioada de 2 ani, prin care a achizitionat si un telefon, contractul avand termen pana in ... (vezi toată discuția)
Prelungire tacita orange romania dilemamare dilemamare Aveti grija la abonamentele Orange cu contract pe 2 ani! Inainte cu 3 luni de a expira contractul am fost contactat pentru o \"oferta\" cum fac toti ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere contract vodafone Baronelu123 Baronelu123 Bună ziua, Am avut un contract la Vodafone încheiat pe 6 luni(menționez ca nu am luat telefon la acest abonament) . În a 5 a luna am portat abonamentul in ... (vezi toată discuția)