avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va derenjez cu o problema.Am o casa intr-un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va derenjez cu o problema.Am o casa intr-un sat din ...

Buna ziua,
Va derenjez cu o problema.Am o casa intr-un sat din judetul Buzau.Am carte funciara la acesr imobil.Primaria (cu niste fonduri pt carti funciare) a facut carti funciare pt toate casele din localitate.Ne -am trezit cu o carte funciara cu alt numar .
Este corect ca Primaria sa faca aceste carti funciare desi exista CF?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor pe un teren care nu are cf Josephine2016 Josephine2016 Am primit recent de la notar certificatul de mostenitor pentru 8 terenuri inscrise toate in titlul de proprietate al tatalui meu. Constat ca doar 4 sunt ... (vezi toată discuția)
este inscrierea adresei in cf obligatorie sau nu la intabulare? keops_mic keops_mic Buna ziua, Vreau sa intabulez o anexa agricola pe un teren intravilan cu o casa construita, ambele intabulate . Cand s-a facut intabularea la casa si teren ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o casa acum 8 ani . acum dupa noile masuratori ... Rozy50 Rozy50 Buna ziua . Am cumparat o casa acum 8 ani . Acum dupa noile masuratori de teren primaria a scos CF noi si surpriza ,eu detin doar casa iar pe gradina este alt ... (vezi toată discuția)