avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca o persoana intra la oarecare OCPI Din Romania ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca o persoana intra la oarecare OCPI Din Romania poate fi servite ...

Daca o persoana intra la oarecare OCPI Din Romania poate fi servite numai cu cartea de identitate nu stie numarul CF >>>Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:47, 20 Noiembrie 2025
Imobilele nu se identifica dupa numele proprietarului, ci dupa numărul cadastral.
Când se verifică situația unui imobil se introduce numărul cadastral si apoi apare proprietarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat e mostenitor pe o suprafata intabulata de altcineva giv giv Buna ziua. Am moștenit pe tatăl si bunicul meu care mi-au lăsat câteva loturi de teren. Le am in certificatul de moștenitor. Am dat actele la o firma ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui imobil fara proprietar SzaboGreta SzaboGreta Buna ziua! As vrea sa va intreb ce ar trebui sa fac sau la cine sa apelez in cazul in care am vazut un imobil si este fara proprietar? Are cateva geamuri ... (vezi toată discuția)