avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dezvoltatorul blocului nostru inca are dupa 2-3 ani ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dezvoltatorul blocului nostru inca are dupa 2-3 ani obiecte ...

Salut

Dezvoltatorul blocului nostru inca are dupa 2 3 ani obiecte depozitate in adapostul pentru protectie civila si in urma unul control ISU am primit un avertisment pentru asta.

Dezvoltatorul nu vrea sa elibereze spatiul nici dupa ce i-am prezentat raportul de la ISU. El are intabulat in interiorul adapostului un "loc de parcare" pe care bineinteles ca nu l-a vandut si sustine ca lucrurile stau pe locul de parcare, chiar dacă face parte din adapost

Ce e de facut dpdv al asociatiei de proprietari?

Alte discuții în legătură

Obligativitatea actualizarii schitei de cadastru (termene) killedBy11 killedBy11 Buna ziua, Am o problema la bloc cu subsolul. Am depozitat obiecte langa locul de parcare, dar mi s-a prezentat un CF care la observatii zice “boxa serviciu ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de spatiul unde se plateste intretinerea din bloc alinbara alinbara Buna seara! La subsolul blocului construit in 2010 exista o incapere unde care este folosita de asociatia de proprietari pentru depozitarea de materiale si ... (vezi toată discuția)
Pe locul privat se depoziteaza gunoiul de catre asociatie, fara acordul meu m.2018 m.2018 Buna seara! Stau la bloc si intampin o problema! Atunci cand am cumparat apartamentul, am cumparat si un loc de parcare ( propietate privata, nu de la ... (vezi toată discuția)