avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In data de 4 luna aceasta am facut o refinantare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In data de 4 luna aceasta am facut o refinantare ...

Bună dimineața. In data de 4 luna aceasta am facut o refinantare de la o banca la alta banca. Banca care am refinantato cu totul ca au avut opeurile si bani in cont nu ai facut inchiderea de credit, la opeuri a avut termen pana in 18 noi in data de 19 am sunat la bucutesti de 2 ori si abia atunci sa rezolvat ceva cu chiu cu vai. Acuma eu stiu ca cand inchizi un credit trebuie sa iti dea inchiderea pe loc de la banca nu? La noi durează pana in 5 zile de ce? Plus ca pe lângă refinanțare noi am mai avut un card de cumpărături care acela a fost inchis dat in biroul de credit aparea activ si trebuia refinantat si acela si sa acepte opu la ei dar ei au trimis bani inapoi si inca nu au ajuns de miercuri. Ce pot face in privinta asta? Este ceva lege de care ma pot lega sa ii dau in judecata? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Închidere cont banca Cristian880 Cristian880 Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa ... (vezi toată discuția)
Credit bancar Coropelu@gmail.com Coropelu@gmail.com Am un card de cumparaturi Raiffeisen bank dupa care am facut refinantare acordandu-mi 200 milioane din care sa se retraga din suma de 200 pentru a se ... (vezi toată discuția)
Bani luați de banca de pe cardul de salariu gabriel34 gabriel34 Bună seara. Am un card de cumpărături și un card de salariu la Banca Transilvania. Am tot amânat plata la cardul de cumpărături, iar luna trecută m-au ... (vezi toată discuția)