avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am următoarea întrebare :dacă un copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am următoarea întrebare :dacă un copil termina ...

Bună ziua am următoarea întrebare :dacă un copil termina facultatea + master istorie dar nu se angajează și decide la vârsta de 24 de ani să urmeze alte cursuri de asistent medical ptr 3 ani parintele mai are obligația de a plăti pensie alimentară sau e benevol ajutorul financiar în funcție de posibilități?Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara NegruA NegruA Buna ziua, Ma intereseaza daca se mai plateste pensie alimentara unui copil de 23 de ani care a terminat 4 ani de facultate(se considera ca a urmat cursurile ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Eu am de achitat o pensie de intretinere si in hotararea pronuntata de judecatorie trebuie sa platesc aceasta suma pana cand fiul meu termina ... (vezi toată discuția)
Cand inceteaza legal plata pensiei alimentare? ibn ibn Din 1999, in urma divortului platesc fiicei mele pensia alimentara. Consider ca am procedat corect, chiar daca stilul este mai putin romanesc, pastrind relatii ... (vezi toată discuția)