avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt divorțat și am o hotărâre judecătorească ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt divorțat și am o hotărâre judecătorească în care am un program ...

Bună ziua.
Sunt divorțat și am o hotărâre judecătorească în care am un program stabilit cu copilul :
Tatăl ia copilul și îl aduce la domiciliul mamei. Sâmbăta dimineață ora 10. 00 pana Duminica ora 18.oo.
Menționez ca mama a schimbat domiciliul (nelegal) din hotărâre, unde locuiește acum locuiește fără nici o forma legala plus de asta distanta este mult mai mare și îmi afectează programul cu copilul
Este ok ca eu tatăl sa merg sa iau copilul de la aceea adresa nelegala??
Mulțumesc frumos ptr răspunsuri....
Cel mai recent răspuns: G Iulian , utilizator 17:56, 21 Noiembrie 2025
vreti sa petreceti timp cu copilul sau sa gasiti motive de cearta cu mama? timpul dumneavoastra este acelasi, difera ora la care plecati de acasa. daca va mutati dumneavoastra mai aveati aceasta dilema?
Puteți solicita schimbarea programului de vizita, prin extinderea acestuia începând de vineri dupa terminarea programului educational al copilului astfel încât sa fie mai acceptabil disconfortul si cheltuiala cu drumul dus- intors.
Contactați un avocat si discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare situației dvs.
Presupun ca ești o mama agitată

Roxana.enescu1 a scris:

vreti sa petreceti timp cu copilul sau sa gasiti motive de cearta cu mama? timpul dumneavoastra este acelasi, difera ora la care plecati de acasa. daca va mutati dumneavoastra mai aveati aceasta dilema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! prin sentinta definitiva si irevocabila am dreptul ... Costinu2000 Costinu2000 Buna ziua! Prin sentinta definitiva si irevocabila am dreptul la legaturi personale cu copilul in weekendul 2 si 4 de vineri de la ora 17 pana duminica la ... (vezi toată discuția)
Exercitare in comun autoritate parinteasca ettorebariton ettorebariton Solutia pe scurt: Admite acţiunea principala. Admite in parte cererea reconvenţionala. Dispune ca autoritatea părinteasca privind minorul sa fie exercitata ... (vezi toată discuția)
Program vizita minori AndreeAaaaaaaaaaa AndreeAaaaaaaaaaa Buna ziua!! Am si eu o intrebare!! Am doi copii care au domiciliul la mine, tatal si a bagat program de vizita si a castigat sa vina in fiecare luna primul si ... (vezi toată discuția)