avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bunica mea are 78 de ani are pensie și recent a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bunica mea are 78 de ani are pensie și recent a ...

Bună ziua ,bunica mea are 78 de ani are pensie și recent a fost diagnosticată cu demență severă, am dori sa știm dacă are deja pensie ,se poate sa își fata și pensie de handicap .mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pentru dementa cristi091974 cristi091974 Buna ziua!Am o bunica de 90 ani si in urma consultatiilor unui medic psihiatru a fost diagnosticata cu \\"dementa severa\\".Comform legii are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Indemnizație handicap și însoțitor persoană handicap MarianaVictoria MarianaVictoria Aș dori să știu care sunt pașii de urmat, dupa obținerea certificatului de handicap, pentru a intra efectiv in posesia indemnizațiilor de handicap și ... (vezi toată discuția)
Handicap danyell79 danyell79 Buna ziua! Cum este posibil ca o persoana care a fost diagnosticata cu \"Dementa severa Alzheimer\", dupa ancheta sociala sa fie incadrata in grad de handicap ... (vezi toată discuția)