Buna ziua.
Avem in bloc un proprietar care nu a cerut acordul nimanui, nici al asociatiei si nici al proprietarilor dar practica inchirierea in regim hotelier din luna martie. L-am reclamat la autoritati l-au verificat cei din ministerul turismului si au constata ca practica ilegal aceasta activitate. L-au amendat si iau dat un termen de 30 de zile sa se puna in legalitate.
Au trecut de atunci 3 luni si nu a facut nimic, nici macar o discutie sau cerere la asociatia de proprietari pentru ce vrea sa faca.Ignora Asociatia si regulamentul de ordine interioara al blocului Aceasta practica inchirierea hotelira din luna martie 2025, desi l-am reclamat autoritatilor nu s-a facut nimic. Ne ignora in continuare.
Aduce in bloc saptamanal 4-5 persoane(turisti) despre care nu stim nimic, nu-i declara si mai vin 1-2 persoane zilnic pentru intretinere. Luni de zile la numarul de persoane a spus verbal ca are O si asa a platit, insa dupa mai multe reclamatii ale unor vecini in luna octombrie 2025 am verificat si constatat un nr de 5 persoane care vin saptamanal in bloc. I s-a trecut la plata 5 persoane la intretinere pe luna octombrie (curent, gunoi) Am procedat corect?