avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avem in bloc un proprietar care nu a cerut acordul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avem in bloc un proprietar care nu a cerut acordul ...

Buna ziua.
Avem in bloc un proprietar care nu a cerut acordul nimanui, nici al asociatiei si nici al proprietarilor dar practica inchirierea in regim hotelier din luna martie. L-am reclamat la autoritati l-au verificat cei din ministerul turismului si au constata ca practica ilegal aceasta activitate. L-au amendat si iau dat un termen de 30 de zile sa se puna in legalitate.
Au trecut de atunci 3 luni si nu a facut nimic, nici macar o discutie sau cerere la asociatia de proprietari pentru ce vrea sa faca.Ignora Asociatia si regulamentul de ordine interioara al blocului Aceasta practica inchirierea hotelira din luna martie 2025, desi l-am reclamat autoritatilor nu s-a facut nimic. Ne ignora in continuare.
Aduce in bloc saptamanal 4-5 persoane(turisti) despre care nu stim nimic, nu-i declara si mai vin 1-2 persoane zilnic pentru intretinere. Luni de zile la numarul de persoane a spus verbal ca are O si asa a platit, insa dupa mai multe reclamatii ale unor vecini in luna octombrie 2025 am verificat si constatat un nr de 5 persoane care vin saptamanal in bloc. I s-a trecut la plata 5 persoane la intretinere pe luna octombrie (curent, gunoi) Am procedat corect?

Alte discuții în legătură

Refuz acord inchiriere apartament in regim hotelier silviu@12345 silviu@12345 Buna ziua! Detin un apartament pe care il inchiriez si am fost contactat de vecinul de sus pentru a semna un acord de asi inchiria apartamentul in regim ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)