avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua,este normal ca cei de la Viva Credit ifn ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua,este normal ca cei de la Viva Credit ifn sa.ti retraga ...

Buna ziua,este normal ca cei de la Viva Credit ifn sa.ti retraga suma minima de plata + dobanda la intreaga suma pe care am imprumutato,adica la un imprumut de 3550 totalul minim de plata este 1855,intreb dc sa.mi calculeze dobanda la suma de3550 dar ei imi trag din cont si rata de 900 de lei?

Alte discuții în legătură

Imprumut ifn viva Andrtext Andrtext in legatura cu ifn ul viva credit as dorii sa stiu daca e adevarat ce scriu ei pe site si anume ca la 420 lei se aplica o dobanda de 1,2 la suta asta ... (vezi toată discuția)
Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)
Nelamurile comisioane card vladp33 vladp33 buna ziua, am inca din 2007 un card de cumparaturi emis de [editat] IFN SA. In contract este mentionat \\\\"[b]Rata dobanzii lunare de reesalonare [/b]1.10% ... (vezi toată discuția)