avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Desfasor activitate de prestare servicii gen promovare ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Desfasor activitate de prestare servicii gen promovare ...

Buna ziua,

Desfasor activitate de prestare servicii gen promovare online.
Vreau sa stiu ce formulare si ce acte imi trebuie ca sa ma inregistrez la ANAF ca si prestator de servicii si pentru a obtine un certificat fiscal ca sa pot sa fiu legal si sa imi pot defasura activitatea in mod legal
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 08:08, 22 Noiembrie 2025
În primul rand, trebuie sa stabiliți în ce fel de forma juridică va veți desfășura activitatea (de ex. cele mai uzuale sunt SRL sau PFA). După înființarea la registrul comerțului, dacă este nevoie, puteți obține de la anaf codul de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa bogdansudor bogdansudor Buna ziua Doresc sa infiintez o forma juridica prin care sa desfasor mai multe activitati :comert intern si international,transport marfa si cat mai multe ... (vezi toată discuția)
Pfa traducător firilacroco firilacroco Bună ziua, Intenționez să lucrez ca liber-profesionist în domeniul traducerilor, fiind în discuții cu o firmă pentru o colaborare. Problema este că ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru cosmetician didiuamalia didiuamalia Buna ziua, Am nevoie de un sfat profesional. Sunt cosmetician de profesie si doresc sa-mi infiintez firma sau pfa pentru desfasurarea activitatii la ... (vezi toată discuția)