avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Desfasor activitate de prestare servicii gen promovare ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Desfasor activitate de prestare servicii gen promovare ...

Buna ziua,

Desfasor activitate de prestare servicii gen promovare online.
Vreau sa stiu ce formulare si ce acte imi trebuie ca sa ma inregistrez la ANAF ca si prestator de servicii si pentru a obtine un certificat fiscal ca sa pot sa fiu legal si sa imi pot defasura activitatea in mod legal
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat Miriam1980 Miriam1980 Buna ziua. Lucrez in cadrul unui grup de firme ca si functionar economic dar tocmai am obtinut autorizatia de traducator pentru engleza. In cadrul firmei sunt ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa la anaf arb1980 arb1980 Buna ziua, Sunt in curs de obtinere a actelor pentru PFA de la ONRC. Stiu ca dupa obtinerea actelor trebuie sa ma inregistrez la ANAF(sa aleg tipul de ... (vezi toată discuția)
Pe olx aveam un anunț de prestări servicii adryanoo_boy adryanoo_boy Buna ziua, Pe olx aveam un anunț de prestări servicii prin care tundeam iarba. Nu știu dacă am avut 3 persoane anul acesta care au apelat la mine...circa ... (vezi toată discuția)