avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Este corect ca proprietarul sa refuze ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Este corect ca proprietarul sa refuze acoperirea ...

Bună ziua,

Este corect ca proprietarul sa refuze acoperirea eventualelor datorii (utilitati) din chiria constituita la momentul incheierii contractului motivand ca nu o mai are deoarece a dat - o agentului care a adus in imobil chiriasul.

Este corect să se trezească chiriasul cu obligatia de a achita c/val spatiului de parcare daca acest serviciu nu este stipulat expres in contract?

Este corect ca proprietarul să invoce faptul că locatarul a folosit abuziv spatiul de parcare si sa il oblige la plata?

Este corect ca proprietarul sa motiveze ca nu a inregistrat contractul la ANAF pentru a nu fi obligat chiriasul sa plateasca impozitul? Este vorba despre chirias persoana fizica.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Nu mai pot scapa de chirias gadela gadela In anul 2007 am dat in inchiriere un spatiu. Contractul a fost facut intre mama mea si sc....., pe o perioada de 7 ani. Acum mama mea a decedat in 10.04.2011 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mai jos va prezint un contract de inchiriere si va ... anicagrecu anicagrecu Buna ziua, Mai jos va prezint un contract de inchiriere si va solicit parerea, unele articolo par abuzive, este ok de semnat? Multumesc CONTRACT DE ... (vezi toată discuția)
Chiriașii imobilului cumpărat refuză încheierea unui contract scris cu mine, noul proprietar. cum îi pot obliga? Gabriela1982E Gabriela1982E In luna octombrie am cumparat un apartament despre care am fost informata ca are persoane in chirie. Intre fostul proprietar si chiriasi exista un contract de ... (vezi toată discuția)