avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate La clauza națiunii celei mai favorizate, având ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

La clauza națiunii celei mai favorizate, având consacrat acorduri ...

La clauza națiunii celei mai favorizate, având consacrat acorduri bilaterale cu statul respectiv, ce înseamnă un stat terț în următorul enunț: "acordarea străinilor un tratament la fel de avantajos ca acela oferit unui stat terț - considerat ca favorizat"?

Alte discuții în legătură

Regimul juridic al strainilor IoanaStan IoanaStan Am si eu o dilema juridica.Ce raspuns as putea da urmatoarei situatii? \\"Sunt cetatean iranian, am venit in Romania in vacanta; ce regim juridic mi se ... (vezi toată discuția)
Regimul juridic al strainilor IoanaStan IoanaStan Am si eu o dilema juridica.Ce raspuns as putea da urmatoarei situatii? \\"Sunt cetatean iranian, am venit in Romania in vacanta; ce regim juridic mi se ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unei hotarari arbitrale , pronuntata in romania , in alt stat ue ENGFULL ENGFULL am o hotarare pronuntata de curtea de arbitraj comercial international , prin care o firma din italia , este obligata sa-mi plateasca o suma considerabila ... (vezi toată discuția)