avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Am parcat pe un loc destinat persoanelor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Am parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități,chiar ...

Bună ziua,
Am parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități,chiar nu am observat semnul (asta nu scuză cu nimic fapta),am primit în parbriz o înștiințare de la poliția locală și vreau să știu ce risc în acest caz.
Doresc să aflu dacă pot primii minimul din sumă, adică 2000 de lei care este mare și asta.
Mulțumesc anticipat pentru eventualele sfaturi!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:38, 23 Noiembrie 2025
Buna ziua

Daca platiti in maxim 15 zile de plata veti avea jumatate din minimul stabilit de lege, deci 1000 lei.

Valoarea exacta a amenzii nu avem de unde sa o stim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare spațiu verde s6 Emib97 Emib97 Salut! Am găsit in parbrize astăzi o “ comunicare” de la poliția s6 privind parcarea autovehicului pe spațiu verde. Spațiul unde am parcat nu este ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda “stationare pe zona destinata spatiului verde” Roxana Ilie Roxana Ilie Buna ziua! Am primit astazi 25.09.2020 ,la posta, o scrisoare de informare (privind incalcarea unor norme referitoare la protectia mediului) ce ma ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare kaufland denisimona denisimona Buna seara, in aceasta seara am luat amenda in parcare la Kaufland pentru ca am parcat pe ultiml loc pentru persoane cu dizabilitati, dupa el urmand cele ... (vezi toată discuția)