avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sora si cumnatul au cumpărat o casa in anul 1990 cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sora si cumnatul au cumpărat o casa in anul 1990 cu chitanță ...

Sora si cumnatul au cumpărat o casa in anul 1990 cu chitanță de mână nu au facut actele,in 2018 sora a decedat, cumnatul a decedat în 2025,nu au avut copii,el a avut doar mama,frați nu.Ce demersuri si ce acte sunt necesare pentru a rezolva cu actele. Noi frații ei ne-am ocupat de înmormântarea lor.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. tatal meu a decedat in urma cu 15 ani iar mama in ... 123Nina 123Nina Buna ziua. Tatal meu a decedat in urma cu 15 ani iar mama in urma cu 1 an. Acum vreau sa deschid masa succesorala dupa ambii parinti .Eu am avut un frate care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o situatie mai complicata pe care v-o expun: În ... MARIANADemenescu MARIANADemenescu Buna ziua! Am o situatie mai complicata pe care v-o expun: În 2002, eu cu fratii mei si cu mama am făcut succesiunea după tatăl meu decedat. La acea ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)