legalmgm 
	    	Utilizator

legalmgm 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 gina d	                   

Am mostenit de la mama mea un teren sio casa compusa din 2 camere.Precizez ca nu s-a delimitat proprietatea mea printr-un gard de a vecinului meu(verisor ... (vezi toată discuția)
	                    gina d	                   

Am mostenit de la mama mea un teren sio casa compusa din 2 camere.Precizez ca nu s-a delimitat proprietatea mea printr-un gard de a vecinului meu(verisor ... (vezi toată discuția)

Gabi12345E	                   

Buna ziua! 
Am o problema legata de accesul la proprietate cu masina si parcarea parcarea/stationarea masinii pe un drum de servitute.
Istoric:
In 1960 un ... (vezi toată discuția)
	                    Gabi12345E	                   

Buna ziua! 
Am o problema legata de accesul la proprietate cu masina si parcarea parcarea/stationarea masinii pe un drum de servitute.
Istoric:
In 1960 un ... (vezi toată discuția)

stefanelul	                   

Buna ziua,
Recent am cumparat un teren. La cumparare, cand s-au efectuat masuratorile, am aflat ca vecinul a intrat pe acest teren cu un gard din lemn ... (vezi toată discuția)
	                    stefanelul	                   

Buna ziua,
Recent am cumparat un teren. La cumparare, cand s-au efectuat masuratorile, am aflat ca vecinul a intrat pe acest teren cu un gard din lemn ... (vezi toată discuția)