Am un prieten căruia i-a expirat buletinul, însă stă în chirie, deci nu are o locuinţă pe care să o poată trece ca şi domiciliu să-şi refacă buletinul.
Ce poate face să-şi refacă buletinul?
Am înţeles că poate fi luat în spaţiu de altcineva, şi deşi am încredere în el să-l ajut, n-aş vrea să mă grăbesc înainte să primesc nişte sfaturi. Deja am citit pe forum un alt topic despre luarea în spaţiu, că respectivul tolerat are dreptul să locuiască la adresa în care e luat în spaţiu, însă nu ăsta e scopul nici al meu, nici al lui.
Indiferent de eventualul interes,legal este sa detina document de legitimare/
identificare
Pentru obtinere carte identitate,solicitantul se prezinta la serviciul evidenta populatiei responsabil,unde in raport de particularitatile situatiei in care se afla ,depune documentatia aferenta in baza careia in final va primi documnetul mult dorit
Referitor la luarea in spatiu,parcurgeti cu atentie topicurile de pe forum pentru a preintampina situatiile eventual neplacute ,mai ale spentru proprietarul spatiului
Luare in spatiu
mih_v
Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu ... (vezi toată discuția)