avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DEPUNERE SITUATII FINANCIARE ONRC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DEPUNERE SITUATII FINANCIARE ONRC

BUNA ZIUA
AM DEPUS SIATUATIILE FINANCIARE LA ONRC SI MI LE-A RESPINS CA NU AVEAM PROPUNERE DE REPARTIZARE A PROFITULUI SI ACOPERIREA PEIRDERII
E CEVA NOU AM VAZUT,....DESI LUCRU ACESTA APARE SI IN NOTA 3
EXISTA VREUN FORMULAR SPECIAL?
SAU IL FACEM NOI?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: cameliaj , utilizator 11:11, 23 Februarie 2010
nu este un model special, il faceti personal cu specific, o hotarare AGA privind repartizarea profitului sau acoperirea pierderii respectiv semnaturile autorizate
Probabil in cazul aratat de "cccristina" era vorba intradevar de repartizarea profitului inregistrat de societate. Acest punct cred ca se putea insera la hot AGA de aprobare formala a situatiilor financiare, clasificata ca punct distinct.
Dar cum rezolvam aceasta problema daca firma are pierdere? Atunci aceea anexa nu-si mai are rostul. Vor intelege acest lucru functionarii de la onrc?
Poate cineva a trecut prin aceasta situatie, acum in 2010, si ne spune cum a fost interpretat.
am fost la registrul unde s-au comportat foarte urat si ne-a zis sa urmarim precizarile de pe site pentru depunerea situatiilor financiare
si propunerea de repartizare a profitului/acoperire a pierderii apare distinct si nu ne-a primit situatiile ca nu aveam acest punct
desi din nota 3 si din AGA reiese repartizarea profitului.
insa trebuie sa facem separat..
in cazul societati cu pierdere ca si in cazul nostrul am precizat ca se va acoperi pierderea in anii urmatori potrivit normelor aflate in vigoare.
Sa inteleg ca in situatia descrisa de dvs societatea inregistra pierdere in anul 2009?
Si in aceasta situatie reg com a mai cerut separat documentul privind propunerea ca pierderea contabila sa fie acoperita din profitul anilor urmatori?
Aceasta fraza trebuie inclusa si in Hot AGA?
Multumesc anticipat ptr raspuns.
Si mai am o intrebare: vorbim de Reg Com din Bucuresti?

Alte discuții în legătură

Bilant 2010 PREDA FLORINA CRISTIANA PREDA FLORINA CRISTIANA Buna ziua va rog sa imi spuneti si mie unde se depune bilantul pentru 2009 la Administratia de sector sau la Registrul Comertului (vezi toată discuția)
Acoperire pierdere - bilant vicos999 vicos999 Buna ziua. la 31.12.2007 am pierdere contabila 35.579,31 lei, pierdere fiscala 34.779,31 lei. Doresc sa fac bilantul si sa fac decizia AGA de acoperire a ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant la 31.12.2009 doinaionescu doinaionescu unde se depune bilantul la 31.12.2009, direct Oficiul reg comertului, sau si Ad financiara de sector (vezi toată discuția)