avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacerea contractului de management
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacerea contractului de management

Buna ziua,
In mai 2009 am semnat un contract de management pe o durata de pana la 4 ani, in octombrie am primit un ordin de desfiintare a postului prin care era era desfacut contractul de management in care era specificat un numar gresit de contract. Am trimis o contestatie care a ramas fara raspuns. Pentru a-mi inchide cartea de munca nu era necesar emiterea unui nou ordin care sa contina date reale?
Daca in ministerul respectiv angajatii au primit prime de vacanta nu era normal sa beneficiez si eu de aceasta prima?
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 12:47, 18 Februarie 2010
Buna ziua.Pentru a va putea da un raspuns temeinic ar trebui sa vedem contractul de management.Recomandarea mea este sa angajati un avocat care sa studieze documentele si sa va indrume in consecinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul in cazul functiei de conducere loranceta loranceta Buna ziua, In mai 2009 am incheiat un contract de management conform HG 527/2009 cu un minister pentru functia de director coordonator adjunct. Pe 5 octombrie ... (vezi toată discuția)
Contract de management loranceta loranceta Buna ziua, In mai 2009 am incheiat un contract de management conform HG 527/2009 cu un minister pentru functia de director coordonator adjunct. Pe 5 octombrie ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului - va rog sa-mi dati un sfat! richard haideu richard haideu Buna seara! Vreau sa va multumesc mult pentru sfaturi! Astazi am primi notificarea de preaviz privind desfiintarea postului meu de economist/marketing ... (vezi toată discuția)