avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenti personali ai persoanelor cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenti personali ai persoanelor cu handicap

cu vor fi reincadrati asistentii personali ai persoanelor cu handicap dupa lg 330/2009?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 09:55, 10 Aprilie 2010
Asta pentru fa[tul ca in noul brut, pe langa vechea incadrare de 630 RON, i s-a inclus si sporul de vechime si eventual alte sporuri de care beneficia.
Ca noutate: am primit o adresa de AJPS prin care ni se solicita sa reincadram asistentii personali la nivelul unei sore medicale cu studii medii, cu coeficient 1.25.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal pt persoane cu dizabilitati simpatyk simpatyk Buna ziua Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara. Care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Care este salariul unui consilier juridic asistent? mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, As dori sa stiu care este salariul brut al unui Consilier Juridic Asistent t-Serviciul Contencios Administrativ, Juridic dintr-o primarie? Si ... (vezi toată discuția)
Absolvent de studii superioare (2010) de 3 ani!!!!! functionar functionar "public" -un functionar cu studii medii si vechime in domeniu de peste 15 ani, termina in anul 2010 studii superioare (3 ani). Poate fi avansat intr-o alta treapta ... (vezi toată discuția)