avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vreau sa fac sediu social,exclusiv, in ap
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vreau sa fac sediu social,exclusiv, in ap

Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti ce treb sa fac mai departe,avand in vedere legea 230/2007.As vrea sa-mi fac sediu social in ap, proprietate personala si am obtinut semnaturile a 2 vecini-cei din fata,cei de sus, iar cei de sus nu vor.Au zis ca numai dc mergem in justitie.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andraanda , utilizator 20:56, 18 Februarie 2010
Am un sfat pentru Dv. Daca nu reusiti sa va intelegeti cu vecinul...puteti declara si lua aprobari de la domiciliul parintilor sau al socrilor...sau ai unor prieteni. Nu conteaza, important este sa aveti pe cineva care sa va ajute cu acest mic serviciu.
teoretic
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2010
andraanda, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord proprietari limitrofi stabilire sediu social in imobil Andreea101 Andreea101 Locuiesc intr-un bloc. In apartamentul exact de deasupra mea se doreste infiintarea unui birou (cel putin asa mi s-a zis, nu stiu sigur). Eu nu mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Acord vecini spatiu comercial sala fitness parter bloc nou realog realog Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc nou construit cu destinatie spatiu comercial de la administratia dezvoltatorului. Totodata am infiintat ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie coafor in apartament mihaiomc mihaiomc Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat... vecinul meu perete in perete, dintr-un imobil de locunite (24 apartamente) vrea sa-si deschida o frizerie - ... (vezi toată discuția)