avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru pentru PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru pentru PFA

Buna,

Se poate infiinta un punct de lucru pentru un PFA ? Am sediul social in alt judet si mi-as face un punct de lucru pe adresa curenta pentru a-mi putea deduce din cheltuieli.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 18:28, 14 Noiembrie 2006
Logic ar fi sa poti.
Dar corect ar fi sa iti ei o noua autorizatie pe noul sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)
Deducere chirie sediu social dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA fara punct de lucru declarat (programator), si un contract de chirie intre PFA si o persoana fizica pentru inchirierea in favoarea PFA a ... (vezi toată discuția)
Se pot deduce cheltuielile legate de sediu? ContSters115967 ContSters115967 Am un apartament care figureaza ca sediu si punct de lucru. Locuiesc in alt apartament. Se pot deduce toate cheltuielile legate de sediu? ...intretinere, ... (vezi toată discuția)