avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general conventie civila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

conventie civila

Buna ziua,
Cum se procedeaza, daca vreau sa angajez traducatori cu carte de munca si vreau ca suma sa varieze de la o luna la alta, care sunt impozitele pe care le platesc ca si angajator?
Cum e mai rentabil, sa angajez cu cim sau cu conventie civila?
Vreau sa platesc mai putin la stat (impozite mai mici)
Va rog sa ma ajutati, cu mai multe idei pe tema asta...
ex: ore mai putine = impozit mai mic...sau orice fel de artificii care se mai fac.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 09:27, 22 Februarie 2010
v-am raspuns , dar a-ti formulat altfel intrebarea .cum este mai rentabil: cim sau conventie civila . v-am trimis un articol din care speram sa deduceti singura . traducatorii se pot autoriza si in acest sens sunt de aceeasi parere cu dl Iulian Manea.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum este mai rentabil: cim sau conventie civila? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Vreau sa angajez traducatori cu carte de munca si vreau ca suma sa varieze de la o luna la alta, care sunt impozitele (toate cheltuielile) pe care ... (vezi toată discuția)
Va rog mult, un sfat :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la firma unde lucrez vrem sa angajam pe cineva pentru prospectare/studiu de piata dar nu vrem cu contract de munca; nu-l vrem cu un program fix ... (vezi toată discuția)
Angajare fara cim a unei pers fizice neautorizate...??? Alex N Alex N Buna ziua, Se poate angaja la o societate comercial o persoana fizica neautorizata fara semnarea CIM sau alte contracte care sa presupuna o activitate ... (vezi toată discuția)