avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nume firma ce include si ROMANIA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nume firma ce include si ROMANIA

Doresc sa deschid o reprezentanta locala a unei firme europene insa conditia este de a adauga la numele firmei mama cuvantul Romania. Din cate am aflat se pare ca procedura e foarte complicata si greoaie. Poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii privind acesta procedura, costuri, cam cat dureza etc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 19:03, 11 Februarie 2008
Trebuie sa rezervati numele de la Registrul Comertului si de aici veti intra intr-o procedura speciala.

Mai multe informatii la registrul comertului.
Trebuie sa rezervati numele de la Registrul Comertului si de aici veti intra intr-o procedura speciala.

Mai multe informatii la registrul comertului.
edestul de problematic sa va accepte. de obicei refuza cererile de nume care includ romania, ro sau rom. dar daca ii intrebi de ce nu stiu sa ti raspunda:(
Eu as putea sa spun ca nu e problematic si se rezolva usor, acum asta probabil ca e doar experienta mea.
Care sunt pasii pentru deschiderea unei reprezentante si ce acte sunt necesare.

Fac apel la experienta celor de mai sus.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Acte necesare infiintare nou punct de lucru onrc kacsabe kacsabe Buna ziua, Am uitat peste discutiile anterioare, dar nu am gasit lista completa cu documentele ce trebuie depuse la Registrul Comertului pentru infiintarea ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma Marta Tot Marta Tot Imi poate spune cineva care sunt demersurile, actele si aprobarile necesare pentru a muta sediul unei firme existente de 3 ani , dintr-un spatiu inchiriat, in ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire firma Boris_B Boris_B Buna ziua, Am 2 intrebari: 1. Sunt doua firme, firma 1 are numele Demo (exemplu) si a 2 - a are numele Beta. Acuma firma Beta vrea sa-si schimbe numele in ... (vezi toată discuția)