avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nume firma ce include si ROMANIA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nume firma ce include si ROMANIA

Doresc sa deschid o reprezentanta locala a unei firme europene insa conditia este de a adauga la numele firmei mama cuvantul Romania. Din cate am aflat se pare ca procedura e foarte complicata si greoaie. Poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii privind acesta procedura, costuri, cam cat dureza etc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 19:03, 11 Februarie 2008
1. Cerere de înregistrare (original);
2. Hotărârea adunării generale a asociaţilor/acţionarilor/decizia asociatului unic/decizia consiliului de administraţie/directoratului, în cazul în care este abilitat în acest sens (original);
3. Dovezile privind sediilul reprezentantei (copii);
4. Dacă este cazul, avizul privind schimbarea destinaţiei imobilelor colective cu regim de locuinţă, prevăzut de Legea nr. 230/2007 (completat pe formular-tip, original);
5. Dacă este cazul:
- avizele prealabile prevăzute de legile speciale (copie);
- împuternicire specială sau avocaţială pentru persoana desemnată să îndeplinească formalităţile legale (original).
6. Declaraţia - tip pe propria răspundere, în original, semnată de asociaţi sau administratori/membrii ai directoratului, din care să rezulte, după caz, că:
- persoana juridică nu desfăşoară la sediul secundar activităţile declarate, o perioadă de maximum 3 ani (model 1);
- persoana juridică îndeplineşte condiţiile de funcţionare prevăzute de legislaţia specifică în domeniul sanitar, sanitarveterinar,
protecţiei mediului şi protecţiei muncii, pentru activităţile precizate în declaraţia-tip (model 2).
7. Dovezile privind plata taxelor/tarifelor legale:
- taxa judiciară de timbru, în original;
- timbre judiciare;
- taxa de registru;
- dacă este cazul, tariful de publicare în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare infiintare nou punct de lucru onrc kacsabe kacsabe Buna ziua, Am uitat peste discutiile anterioare, dar nu am gasit lista completa cu documentele ce trebuie depuse la Registrul Comertului pentru infiintarea ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma Marta Tot Marta Tot Imi poate spune cineva care sunt demersurile, actele si aprobarile necesare pentru a muta sediul unei firme existente de 3 ani , dintr-un spatiu inchiriat, in ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire firma Boris_B Boris_B Buna ziua, Am 2 intrebari: 1. Sunt doua firme, firma 1 are numele Demo (exemplu) si a 2 - a are numele Beta. Acuma firma Beta vrea sa-si schimbe numele in ... (vezi toată discuția)