avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate primara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate primara

este obligatoriu sa fac nir-uri,raport gestiune ,registrul de casa in 2 exemplare daca tin contabilitatea primara pe pc? am program de contabilitate.
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 21:51, 19 Februarie 2010
unii nu mai tin contabilitatea pe suport de hartie, ci numai pe PC, dar unii cred ca trebuie tinuta in ambele moduri (si pe pc si pe hartie) Eu cred ca trebuie tinuta corect, nu conteaza suportul.Eu o tin numai pe PC si nu am nici un fel de probleme.
Pastrarea documentelor financiar-contabile se face fie pe suport de hartie, fie pe suport electronic.
Evidenta contabila si fiscala impreuna cu documentele justificative care stau la baza intocmirii acestor evidente impuse prin Codul de procedura fiscala trebuie pastrate la domiciliul fiscal al contribuabilului sau la sediile secundare ale acestuia.
Corect. Altfel spus, daca actele contabile (in cazul dv. registrul de casa) nu se intocmesc la sediul firmei, trebuie facute de mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intocmi registrul de casa doar de catre contabil? carmenbn carmenbn O firma mica are angajat doar un contabil,administratorul fiind cel care se ocupa de afacere(cumpara si vinde engros).Toate documentele(facturi de intrare,de ... (vezi toată discuția)
Pot tine nir-urile si fisele de magazie doar in programul de gestiune? Eusebiu85 Eusebiu85 Buna ziua, 1. Pot tine NIR-urile si fisele de magazie doar in programul de gestiune? 2. Cand imi recomandati sa le listez si sa le semnez? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Baza de date contabilitate alexis_bra alexis_bra Contabila societatii a decedat si nora dansei nu vrea sa ne dea baza de date pentru a o preda noului contabil. Exista vreo baza legala prin care am putea ... (vezi toată discuția)