avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut o persoana!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut o persoana!

O prietena din Armenia care de multi ani locuieste in Barcelona,Spania, m-a rugat frumos sa caut (nu se pricepe de loc la calculator) o verisoara de a ei pe care nu a vazut-o de multi ani.
Datele pe care le detine sint:
Anna Cherkayan,nascuta in 1950, in Bucuresti ,din mama germana si tata armean, numele tatalui George(Gebork).
Stie doar ca a fost BALERINA in Bucuresti.
Am incercat eu sa caut prin scoli de balet ,opera romana bucuresti si altele dar nu am gasit nimic,deocamdata .
Cautarea este dezinteresata din punct de vedere material asa ca intilnind acest for um de cautareincercam si aici poate gasim ceva.va multumim pentru intelegere asteptam raspuns .prietena mea armeanca se numeste Maria si ar dori sa-si regaseasca verisoara atit.
Cel mai recent răspuns: rodica iuliana , utilizator 20:40, 21 Februarie 2010
Cu datele de identificare pe care le detineti,solicitati oficial serviciului competent din IGP-DEP
Ce reprezinta IGP-DEP ynocentta
Inspectoratul General al Politiei - Directia de Evidenta a Populatiei.
Mult succes!!:):)
Corect raspuns.
In baza datelor de identificare,eventual loc de munca,eventual forografii,solicitati institutiei mentionate verificari si comunicarea concluziilor
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
Am scris un email IPG-DEP NADAJDUIESC SA-MI RASPUNDA ,STIU CA NU PREA AM DATE DAR ASTA ESTE AM MULTA INTELEGERE FATA DE PERSOANELE CARE CA SI MINE DE MULTI ANI DUC DORUL TARII SI A RUDENIILOR .Va multumesc pentru colaborare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am certificat de nastere si nici parinti ContSters290072 ContSters290072 sunt din Bucuresti,nu am parinti si nici certificat de nastere...am trait pe unde am apucat si m-am descurcat cum am putut...pe la biserici si am stat la o ... (vezi toată discuția)
Investitorii nu sunt interesati deloc de cultura Talk Partners Talk Partners Recent am participat la o intrunire a antreprenorilor din Romania (o mica parte, evident!) si a unor posibili investitori. Intalnirea a fost facilitata de ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman? ContSters176126 ContSters176126 de Toma Caragiu va mai aduceti aminte?de Birlic?etc.,etc, nu stiu daca e potrivit cel mai ,cea mai!multi au fost sau sant buni. (vezi toată discuția)