Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi

Noul newsletter avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Primești zilnic, în căsuța ta de email, o sinteză cu cele mai importante noutăți, analize și știri de context. Înscrie-te gratuit!

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... procedura inlocuirii unui consilier local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

procedura inlocuirii unui consilier local

care este procedura administrativa de inlocuire a unui consilier local exclus din partid?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 13:58, 20 Februarie 2010
1.constatarea prin HCL, a situatiei de incetare de drept a mandatului, inainte de expirarea duratei normale a acestuia,si declararea locului vacant.
2. Validarea, la propunerea comisiei de validare a consiliului local, prin HCL, a primului consilier supleant, inscris pe lista partidului politic, daca pana in acel moment, partidul confirma in scris, apartenenta la partid
3. depunerea juramantului de catre noul consilier validat:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inlocuire consilier local demisionar Mircea Cristian Mircea Cristian Buna ziua! Care este Legea care reglementeaza inlocuirea unui consilier local care a demisionat din formatiunea politica pe care a reprezentat-o si ce ... (vezi toată discuția)
Procedura de validare a consilierilor locali consilier57 consilier57 Vreau sa stiu cum se va proceda in cazul in care un consilier local, membru al PC, a participat la alegerile din 10 iunie 2012, pe lista PSD? Atat in ... (vezi toată discuția)
Incetarea calitatii de consilier local popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua As dori sa stiu care este procedura de urmat si legislatia in vigoare care trebuie urmata in cazul in care se doreste revocarea calitatii de ... (vezi toată discuția)