avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Centru de ingrijire varstnici - ONG vs. SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Centru de ingrijire varstnici - ONG vs. SRL

Citind pe forum am vazut ca se poate infiinta un SRL care are ca obiect de activitate ingrijirea persoanelor varstnice (cod CAEN 8730). Totusi, la Registrul Comertului Cluj se accepta acest cod doar in cazul ONG-urilor. Sa inteleg ca acest tip de activitate este mai nou permis doar in cazul ONG-urilor sau ca in cazul SRL-ului trebuie ales un alt cod/reprofilarea SRL-ului (centru de ingrijiri mediale, pensiune etc.)? Doresc sa precizez ca scopul nostru este de a oferi servicii (inclusiv de cazare) seniorilor, alegand ca forma juridica SRL. Exista vreo solutie in acest scop?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:45, 20 Februarie 2010
Pai si de ce nu ai atacat solutia de respingere pentru a afla care sunt motivele pentru care numai asociatiile non profit pot desfasura acest gen de activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen se completeaza pt o asociatie non profit? Puternicus Puternicus Buna ziua! Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit. Imi cere la Anaf la completarea formularului 010. Multumesc! (vezi toată discuția)
After school medeea2014 medeea2014 buna ziua tuturor,intentionez sa deschid afther school. Ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? Spatiul in care se va desfasura este inchiriat cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen sub conditie? floryxsx floryxsx Buna seara, Am si eu 2 probleme va rog: am un SRL cu asociat unic care are ca obiect principal de activitate: Restaurant, precum si multe alte obiecte de ... (vezi toată discuția)