aurelianx 
	    	Utilizator

aurelianx 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Judecatoria va fixa termen de judecata ,care nu va depasi 30 de zile ,si va dispune citarea contravenientului sau ,dupa caz ,a persoanei care a facut plangerea,a organului care a aplicat sanctiunea ,a martorilor indicati in procesul -verbal sau in plangere,precum si a oricaror persoane in masura sa contribuie la rezolvarea temeinica a cauzei
 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

spicemutha	                   

Buna ziua tuturor,mi s-a retinut permisul de conducere pentru 60 zile si 8 puncte amenda pentru ca am efectuat o depasire vazuta de organul de politie ca ... (vezi toată discuția)
	                    spicemutha	                   

Buna ziua tuturor,mi s-a retinut permisul de conducere pentru 60 zile si 8 puncte amenda pentru ca am efectuat o depasire vazuta de organul de politie ca ... (vezi toată discuția)

denis30	                   

Am o mare rugaminte pt cine ma poate ajuta intr-o problema in care sincer nu mai stiu cum sa mai fac sau sa procedez, pe scurt ;Sunt din Iasi si-n  data de ... (vezi toată discuția)
	                    denis30	                   

Am o mare rugaminte pt cine ma poate ajuta intr-o problema in care sincer nu mai stiu cum sa mai fac sau sa procedez, pe scurt ;Sunt din Iasi si-n  data de ... (vezi toată discuția)

Tanasiemarius	                   

In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier usor (tamponare), pe scurt am fost acrosat in trafic de un alt conducator auto, dupa ... (vezi toată discuția)
	                    Tanasiemarius	                   

In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier usor (tamponare), pe scurt am fost acrosat in trafic de un alt conducator auto, dupa ... (vezi toată discuția)