avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident ...

In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier usor (tamponare), pe scurt am fost acrosat in trafic de un alt conducator auto, dupa eveniment am mers la serviciul politiei rutiere unde am descris modul de producere al evenimentului, din declaratiile date agentul constatator a hotarat ca vina producerii accidentului apartine celuilalt conducator auto sanctionadu-l pe acesta.Mentionez ca conducatorul auto ce m-a acrosat nu a vrut sa acorde RCA-alu ulterior polițiștu ia făcut un proces-verbal anulândui și permisu pe 3 luni .Iar acum vinovatu a făcut contestație la procesu-verbal ,iar acum ulterior acesta a avut o prima instanța iar Avocatu hotărând asfel “pentru a fi citati in cauza celălalt conducător auto si societatea asiguratoare
Document: Încheiere de şedinţă 29.06.2022”
Stadiu procesual: Fond
Și am primit și o citați acasă ca sa ma prezint ca intimat la instanța
Care este hotărârea Judecătorului din prima instanța si ce se va întâmpla in a 2 instanta chemanduma si pe mine ca intimat alaturi de politia rutieră?
Cel mai recent răspuns: Tanasiemarius , utilizator 17:57, 7 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Ce hotărâre a luat Judecatoru in prima instanta?
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2022
Tanasiemarius, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva cu o lămurire. accident rutier vinovatu ... Tanasiemarius Tanasiemarius Ma poate ajuta cineva cu o lămurire. Accident rutier vinovatu făcând contestație la procesu-verbal și nu îmi dau seama ce hotărâre a luat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier crauswitz crauswitz In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier usor (tamponare), pe scurt am fost acrosat in trafic de un alt conducator auto, dupa ... (vezi toată discuția)
Plangere politia rutiera firondoiuthe_GJ firondoiuthe_GJ IN cit timp se raspunde la oplingere la politia rutira? (vezi toată discuția)