avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Titlul de proprietare s-a emis pe numele numai unuia dintre coproprietari.
Constituie aceasta o piedica pentru iesirea din indiviziune ?
Cel mai recent răspuns: Wien , utilizator 17:03, 21 Februarie 2010
daca actul de vanzare cumparare al imobilului este pe numele bunicii, fratelui si al dvs. puteti solicita modificarea titlului de proprietate pe cale administrativa la comisia judeteana de stabilire a dreptului de proprietate privata.
daca in actul de v_c titular adica cumparator, figureaza numai bunica e normal ca titlu de propietate sa fie elibert numai de numele dansei.
contractul de v-c este pe numele meu,al bunicii si al fratelui meu. cererea pentru constituirea d. de p. a fost formulata doar de bunica, iar cei de la comisie au refuzat modificarea titlului, motivand ca nu se poate. daca cunoasteti un temei legal in baza caruia as putea formula o noua cerere in aces sens, va rog sa mi- l comunicati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

este posibila iesirea din indiviziune ? taticu100 taticu100 Fratele meu are urmatoarea situatie: sotia lui, impreuna cu fratele ei si mama lor au primit 2 Titluri de proprietate pentru 5 ha provenite de la bunicul lor. ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate ContSters127894 ContSters127894 Buna seara.Bunicii mei au avut cateva hectare cu pamant.Mama este singura mostenitoare(titlul de propietate este pe numele bunicilor decedati). Cum pot ... (vezi toată discuția)
Se da urmatoarea situatie: s-a dezbatut succesiunea dupa bunici ... mokko mokko Se da urmatoarea situatie . Sa dezbatut succesiunea dupa bunici cu 2 copii , tata (decedat ) si matusa . In momentul de fata pe certificatul de mostentor ... (vezi toată discuția)