Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

corinamik 
	    	Utilizator

corinamik 
	    	Utilizator	    

Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 BG	                   

Va rog sa-mi comunicati care este modalitatea de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani!
Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    BG	                   

Va rog sa-mi comunicati care este modalitatea de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani!
Multumesc! (vezi toată discuția)

cristina lemni	                   

As vrea sa stiu ce salariu se ia ca baza de calcul ,cel brut sau cel net pentru crestera copilului si care este formula de calcul. (vezi toată discuția)
	                    cristina lemni	                   

As vrea sa stiu ce salariu se ia ca baza de calcul ,cel brut sau cel net pentru crestera copilului si care este formula de calcul. (vezi toată discuția)

luminitamaria	                   

-sunt profesoara si m-ar interesa daca venitul din meditatii se adauga la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului?daca da ce ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)
	                    luminitamaria	                   

-sunt profesoara si m-ar interesa daca venitul din meditatii se adauga la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului?daca da ce ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)