avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constructie sarpanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constructie sarpanta

Buna ziua,

As dori sa stiu daca Asociatia de Proprietari trebuie sa aloce bani din fondul de rulment pentru a se construi o parte din sarpanta blocului.Este un vecin care solicita acesti bani.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:57, 21 Februarie 2010
banii pentru asa ceva nu se dau din fondul de rulment, ci din fondul de reparatii. fondul de rulment este constituit pentru plata facturilor pina la incasarea de la proprietari a intretinerii pentru un serviciu de care au beneficiat deja, plata ce trebuie efectuata in 15 zile pentru a nu fi introduse penalizari de catre furnizor
pentru o astfel de lucrare trebuie sa faceti adunare generala unde sa se discute aceasta problema. daca in AG se aproba, aceasta lucrare se poate face din fondul de reparatii sau dintr-un fond special constituit pentru acest scop
trueblack a scris:

As dori sa stiu daca Asociatia de Proprietari trebuie sa aloce bani din fondul de rulment pentru a se construi o parte din sarpanta blocului.Este un vecin care solicita acesti bani.

O asemenea lucrare se face de catre asociatie cu respectarea legii, asa cum s-a explicat.
Dar vecinul pentru ce solicita bani de la asociatie? Face el lucrarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment. Pepe69 Pepe69 Se pot folosi banii din fondul de rulment pentru lucrari la constructia unei sarpante pentru acoperisul blocului? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Investitii asociatie de propietari timpuriu timpuriu se pot face investii de tipul : schimbul apometrelor din apartamente sau montari unui interfon la usa de la intrare in bloc ,din fondul de penalizari avand in ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizari adriandanciu90 adriandanciu90 Buna seara. Daca prin adunarea generala s-a stabilit un procent de 0,1% pe zi de intarziere incepand cu prima zi de dupa expirarea celor 50 de zile de la ... (vezi toată discuția)