Buna ziua Va rog sa imi raspundeti clar adica sa inteleg si eu.Pe data de 31 ian am terminat cu ccc facuse doi ani ,din 1 februarie am concediu medical ,din raspunsurile primite am inteles ca e legal si se plateste iar in fabrica am fost de doua ori si nu mi s-a spus nimic iar acum ma anunta ca nu mi se plateste .VA ROG SA IMI SPUNETI CUM STA SITUATIA.Multumesc
Conform legii , certificatul medical se poate depune pana la data de 5 a lunii urmatoare. Obligatia dvs. era de a anunta unitatea dupa primirea certificatului medical.
dar am intrebat clar de la inceput'".Pe data de 31 ian am terminat cu ccc facuse doi ani ,din 1 februarie am concediu medical " deci am depus ci cererea de incetare a suspendarii contractului individual de munca (CIM am anuntat ca am concediu medical este totul ok pt mine trebuie sa il plateasca?Multumesc
1. Chiar daca ati intarziat cu predarea certificatului medical asta nu e un motiv sa nu il plateasca. Il plateste luna urmatoare.
2. Faceti sesizare la Casa de Sanatate, cum zice legea si cum v-am spus mai sus.