Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 silvia99	                   

cum se calculeaza indemnizatia de somaj la un c.i.m cu 4h/zi, 20h/ sapt?
se injumatatesc cei 500 lei?si mai departe, proportional, pt  2h/zi, ... (vezi toată discuția)
	                    silvia99	                   

cum se calculeaza indemnizatia de somaj la un c.i.m cu 4h/zi, 20h/ sapt?
se injumatatesc cei 500 lei?si mai departe, proportional, pt  2h/zi, ... (vezi toată discuția)

dana_andreea2	                   

cat timp trebuie sa lucrez part-time ca sa beneficiez de somaj?vreau sa specific ca in 2011 am lucrat 8 luni program normal si anul acesta din martie lucrez ... (vezi toată discuția)
	                    dana_andreea2	                   

cat timp trebuie sa lucrez part-time ca sa beneficiez de somaj?vreau sa specific ca in 2011 am lucrat 8 luni program normal si anul acesta din martie lucrez ... (vezi toată discuția)

neagu ctin	                   

lucrez la o firma privata de 3ani, dar nu cu norma intreaga, am doar 2 ore /zi. Firma are probleme financiare si am primit preaviz de desfacerea contractului ... (vezi toată discuția)
	                    neagu ctin	                   

lucrez la o firma privata de 3ani, dar nu cu norma intreaga, am doar 2 ore /zi. Firma are probleme financiare si am primit preaviz de desfacerea contractului ... (vezi toată discuția)