Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Pustai Eugenia	                   

Am fost angajata la o societate cu contract de munca pe perioada nedeterminata,cu timp de lucru 2 ore timp de 5 ani.Societatea si-a restrans activitatea si ... (vezi toată discuția)
	                    Pustai Eugenia	                   

Am fost angajata la o societate cu contract de munca pe perioada nedeterminata,cu timp de lucru 2 ore timp de 5 ani.Societatea si-a restrans activitatea si ... (vezi toată discuția)

Sergiu92	                   

Unic angajat la propria firma in ultimii 14 ani. Criza! In 2013 o luna concediu fara plata si patru luni cu program de doua ore, dar n-am reusit redresarea.
 ... (vezi toată discuția)
	                    Sergiu92	                   

Unic angajat la propria firma in ultimii 14 ani. Criza! In 2013 o luna concediu fara plata si patru luni cu program de doua ore, dar n-am reusit redresarea.
 ... (vezi toată discuția)

livia.mazare	                   

beneficiaza de ajutorul de somaj o persoana care a lucrat la o firma cu 4 ore 12 luni in ultimile 24? cum se calculeaza indemnizatia de somaj?
 (vezi toată discuția)
	                    livia.mazare	                   

beneficiaza de ajutorul de somaj o persoana care a lucrat la o firma cu 4 ore 12 luni in ultimile 24? cum se calculeaza indemnizatia de somaj?
 (vezi toată discuția)