avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere contract de munca

buna ziua,

am o intrebare. Avem o reprezentanta care ar dori sa incheie contracte inidviduale de munca cu anumiti agenti de vanzari. Poate o reprezentanta sa angajeze agenti de vanzari sau agenti comerciali? Va pun aceasta intrebare deoarece parerile sunt impartite. As aprecia daca mi-ati putea operi si un temei legal.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 22 Februarie 2010
Da, poate incheia c.i.m. orice persoana fizica sau juridica din tara sau din strainatate - art.10 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat al unei reprezentante ion predescu ion predescu Buna ziua, 1. As dori sa stiu daca o reprezentanta poate sa incheie in calitate de angajator contracte individuale de munca sau daca contractele individuale ... (vezi toată discuția)
Delegatii / deplasari salariati in strainatate ASL ASL Daca o persoana delegata de un PFA sa-si desfasoare activitatea la un SRL este trimisa in alta delegatie (in strainatate) de catre SRL, cine acopera ... (vezi toată discuția)
Organigrama unei societati comerciale cu capital privat larisalaly larisalaly Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti, va rog, care este baza legala pentru intocmirea Organigramei? Multumesc! (vezi toată discuția)