avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Problema la reluarea activitatii unei firme suspendate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Problema la reluarea activitatii unei firme suspendate

Am depus actele la registrul comertului pt reluarea activitatii unui srl -> astazi, 22 feb, s-a judecat si am primit o amanare pe motivul: hot.aga a fost luata la data de 15.02.2010 iar reluarea activitatii are o data ulterioara: 01.03.2010. Exact asa am scris in hotararea aga nr.01 din 15.02.2010: se hotaraste reluarea activitatii incepand cu data de 01.03.2010.
Cum pot indrepta greseala la urmatoarea infatisare din 09.03.2010 ? E suficient sa fac alta aga, de exemplu in data de 01.03.2010 si sa reiau activitatea cu aceasi data ? Imi va fi acceptata ?

Multumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: adi_lazar , utilizator 16:34, 12 Martie 2010
Romascanu + Maria:
Am fost la registru in audienta si nici ei nu stiau de ce mi s-a amanat reluarea activitatii initial, inclusiv persoana care daduse rezolutia !!! Cert e ca la termenul din 09 martie mi s-a admis reluarea, fara sa schimb nimic in datele depuse initial.
Ca sfat general, dar nu obligatoriu, pt cine mai incearca: luati AZI hotararea (aga) ca MAINE reluati activitatea firmei, dar depuneti actele la registru de abia POIMAINE.

Danbv: Multumesc pt urari.

Multumesc la toti pt ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru reluarea activitatii unei societati ? i.patraulea i.patraulea Vreau sa reiau activitatea unei societati care a fost suspendata acum trei ani. Nu stiu insa daca trebuie sa reiau activitatea mai inainte sau daca este ... (vezi toată discuția)
Expirare suspendare activitate - demersuri noi!? dumitru2000 dumitru2000 Suspendarea activitatii expira in 2 zile. Trebuie mers la ONRC cu o hot AGA prin care se mentioneaza ca deoarece expira suspendarea , se hotaraste reluarea ... (vezi toată discuția)
Reactivare pfa raluca peia raluca peia Am avut un PFA pe care l-am suspendat in 2008 ,as vrea sa imi reiau activitatea .ce trebuie sa fac? Cum imi pot schimba codurile,pentru ca sunt cele vechi si ... (vezi toată discuția)