Am depus actele la registrul comertului pt reluarea activitatii unui srl -> astazi, 22 feb, s-a judecat si am primit o amanare pe motivul: hot.aga a fost luata la data de 15.02.2010 iar reluarea activitatii are o data ulterioara: 01.03.2010. Exact asa am scris in hotararea aga nr.01 din 15.02.2010: se hotaraste reluarea activitatii incepand cu data de 01.03.2010.
Cum pot indrepta greseala la urmatoarea infatisare din 09.03.2010 ? E suficient sa fac alta aga, de exemplu in data de 01.03.2010 si sa reiau activitatea cu aceasi data ? Imi va fi acceptata ?
Romascanu + Maria:
Am fost la registru in audienta si nici ei nu stiau de ce mi s-a amanat reluarea activitatii initial, inclusiv persoana care daduse rezolutia !!! Cert e ca la termenul din 09 martie mi s-a admis reluarea, fara sa schimb nimic in datele depuse initial.
Ca sfat general, dar nu obligatoriu, pt cine mai incearca: luati AZI hotararea (aga) ca MAINE reluati activitatea firmei, dar depuneti actele la registru de abia POIMAINE.
Reactivare pfa
raluca peia
Am avut un PFA pe care l-am suspendat in 2008 ,as vrea sa imi reiau activitatea .ce trebuie sa fac? Cum imi pot schimba codurile,pentru ca sunt cele vechi si ... (vezi toată discuția)