molul a scris:
sunt la partaj judiciar unde exp topo a infatisat instantei 2 schite de lotizare desmembre a terenului prima dupa folosinta a 2 schita facuta dupa intelegerea vanzatorilor inainte de a-mi vinde mie asta inreb accea conventie imi este opozabila ?
Daca pun eu ...virgulele in text imi iese asa:
Expertul a facut 2 propuneri de lotizare:
- prima tine seama de modul in care loturile sunt folosite efectiv, in prezent, de coproprietari
- a doua ...(dupa cai verzi) adica tinand cont de o "intelegere" care nu respecta formele legale si care nici macar nu se pupa cu folosinta - adica nici macar aia care au scris-o n-au respectat-o in fapt. (dar este o varianta posibila gasita de expert de ...tras dungi pe aratura = de dezmembrare).
Pai, atunci discutam aiurea despre opozabilitate (eu nu vad nici un drept constituit/transmis de autorul dvs. anterior transmiterii catre dvs. si care sa va fie opozabil).
Daca va convine prima varianta de lotizare, atunci straduiti-va sa convingeti instanta sa tina seama de aceasta aratand ca e mai buna pentru ca ... (si de aici incolo s-a cam terminat cu posibilitate mea de ghicit in stele sau in flacara violet - ca tot e "la moda". Spetele nu se rezolva plecand de la ...hai sa vadem cat de bine putem sa ghicim situatia de fapt, ci sunt necesare date concrete ale situatiei de fapt, altmiteri putem sa batem campii cu toata experinta).
Asta e ideea? V-ar conveni varianta 1? Sau nu va convine nici aceea?
As vorbi daca as sti despre ce naiba trebuie sa vorbesc.