avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... rezultate admitere barou bucuresti
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

rezultate admitere barou bucuresti

buna.stiti cumva cand se afiseaza si pe net?multumesc pt eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: crismari , utilizator 15:38, 18 Decembrie 2006
:-/ buna intrebare! Oare cand se vor da rezultatele? Stie cineva daca exista vre-un termen limita?
Cam de cand a fost examenul (adik cam de duminica) in vreo doua saptamani. Cat despre afisarea pe net CRED ca rezultatele vor fi afisate pe siteul BB-ului tot cam dupa acest interval de doua saptamani.
Am auzit ca la unele barouri din tara s-au dat dispozitii sa se corecteze in asa fel incat sa intre un anumit numar de oameni. Stie cineva daca le-a venit vreo idee similara si la Bucuresti?
buna ziua tuturor! Ar fi o mare prostie sa se corecteze.......favorabil numai un nr. de lucrari.Astazi se afiseaza rezultatele la Constanta;sunt curioasa sa le vad. Mai mult ca sigur nu vor fi si pe net.
Si ce zici de rezultatele de la constanta??Ai dat si tu??

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar 2009 carmenn5 carmenn5 Salut şi felicitări tuturor celor ce au luat acest examen! A fost un examen greu şi cu mare rezistenţă la stres. Eu m-am pregătit aproape un an de zile ... (vezi toată discuția)
Din floare in floare, comparatii siteuri barouri Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cautand asiduu contul in care pot achita taxa pentru cardul de avocat 2008, am constatat cu "aproape surprindere", ca acesta nu exista. Nu pe pagina oficiala ... (vezi toată discuția)
Examen de admitere in barou sesiunea noiembrie 2010 - rezultatele la bucuresti corymicky corymicky Buna ziua! Stie oare cineva cand se afiseaza rezultatele la examenul de admitere in Barou, pentru stagiari, sesiunea noiembrie 2010, la Bucuresti? Au trecut ... (vezi toată discuția)